Kvinoja ar sēnēm un ķiplokiem 20 minūtēs

Šo recepti atradu Pinterest un gribēju izmēģināt. Sanāca tiešām garšīgi un veselīgi, vīram arī garšoja.

Nepieciešams 2 porcijām

100 gr kvonojas

2-3 ķiploka daiviņas

kādi 100-150 gr svaigi šampinjoni, mizoti, sagriezti šķēlītēs

Nedaudz parmezāna siera

Olīveļļa, sāls, pipari

 

1. Vāra kvinoju. Sākumā noskalo sietiņā. Tad katliņā pārlej ar verdošu ūdeni, līdzīgi kā rīsus 1 daļa kvinoja, 2 daļas ūdens. Vāra uz mazas uguns ar vāciņu 15 min, un tad atstāj vēl 5 min lai uzbriest.

2. Pannā olīveļļā apcep sēnes, pievieno saspiestu ķiploku, sāli, piparus, beigās iemaisa kvinoju.

Pasniedz ar parmezānu ( ja garšo) un kādiem zaļumiem.

IMG_6301

IMG_6302

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s