Krāsnī cepta forele

Pēdējā laikā, līdzīgi kā iepriekšējā grūtniecībā, gaļu nemaz negribas. Tāpēc vairāk ēdam zivis.  Tagad šādas neliela izmēra foreles bieži pieejamas Rimi, nolēmu izmēģināt.

Pildījumā ieliku ķiplokus un citronu, pārkaisīju ar sāli, nedaudz iegriezu, un uzliku sviesta piciņas. Liku karstā krāsnī cepties kādas 30 minūtes.

Pasniedz ar tvaicētiem dārzeņiem.

 

 

IMG_6081IMG_6080

2 thoughts on “Krāsnī cepta forele

    • Jā, nu gan Doradu gan Foreli, ļoti garšīgi sanāca. Viņa pārdodas jau izķidāta-forele. Un arī zvīņas nav jātīra, viņas apdeg tāpat. Asaka jau tikai 1 liela vidū ir, dažas gar malām. Ēd, sākumā pavelkot malā ādu, kas viegli nonāk nost.🙂

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s