Citronu siera kūka ar mellenēm

Pēdējās reizes, kad gribas siera kūku, taisu šo, tiešām ļoti garda vienmēr sanāk.

IMG_5632

Nepieciešamais 23cm formai:

kādi 15 digestive cepumi, ap 200 gr selgu arī var izmantot
1/2 ēdamkarote brūnā cukura
50g izkausēta sviesta
1 (250g) maskarpones siers
1 (200ml) saldais krējums
1 (397g) kondenētā piena bundžiņa
2 citroni, norīvēta miza un izspiesta sula

1. Cepumus sasmalcina virtuves kombainā, iemaisa izkausēto sviestu un izklāj formā, kas izklāta ar cepamo papīru. Liek ledusskapī, lai atdziest.

2. Saputo saldo krējumu, pievieno maskarponi, brūno cukuru, kondensēto pienu, citrona sulu un miziņas.

3. Masu lej uz cepumu pamatnes un liek ledusskapī sastingt. Es virsū parasti lieku vēl kādas ogas no saldētavas, šoreiz mellenes:).

 

IMG_5634

2 thoughts on “Citronu siera kūka ar mellenēm

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s