Burgeris ar Portabello sēnēm

20140423-084427.jpg Street Burger biju šādu ēdusi, nolēmu pagatavot arī mājās. Portabello sēnes ir ideāli radītas burgeriem, jo ir apaļas, tieši burgera izmērā. Gribēju arī iepriecināt vīru, jo kebkas burgerveidīgs viņu ļoti interesē. Fastfood neēdam, pie burgera viņš var tikt tikai restorānā vai Street Burgers, un tas nenotiek bieži:).

2 burgeriem nepieciešams:

 

2 burgermaizītes

2 lielas portabello sēnes

2 marinētu gurķīši

1 neliels sarkanais sīpols

2 tēkj Hellmans majonēzes (izvēlējos šo, jo sastāvdaļas, salīdzinot ar vietējā ražojuma, bija diezgan dabīgas)

1 tomāts

salātlapas, spinātu lapas sāls,

Tadziki garšvielu maisījums (GemoSpice),

olīveļļa

6 šķēlītes Čedaras siers

1. Cepeškrāsnī sakarsē grilu. {Sēnes apslaka ar olīveļļu, sāli un Tadziki garšvielu un liek uz cepešpannas tieši zem grila. Grillē no katras puses 10 minūtes, cepeškrāsns durvis atstājot vaļā. Uz pēdējām 2 minūtēm arī ieliek sasildīties burgermaizītes.

2. Uz pannas nedaudz olīveļļā apcep sarkanā sīpola šķēlītes.

3. Kārto burgeri, salātlapas, sēne, sīpoli, siers, majonēze,  tomāti, gurķīši un salātlapas. Sasprauž ar iesmiņu, lai vieglāk turās kopā.

Labu apetīti:)!

20140423-084257.jpg

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s