Blogdāvana sadarbībā ar Grauda Spēks

20140306-204602.jpg

Man ir liels prieks pasludināt manu pirmo blogdāvanu (angl-giveaway) kas tapusi sadarbībā ar uzņēmumu Grauda Spēks.

Kā jau ziniet, man patīk gatavot ēdienus, kas ir ne tikai garšīgi, bet arī veselīgi – satur maz dzīvnieku valsts produktus (pārsvarā veģetāri), satur pilngraudu mlitus un makaronus un daudz dārzeņus, sēklas un garšvielas. Kopš atvērās viņu veikals Lāčplēša ielā 61  esmu  ieviesusi savā ēst  gatavošanā produktus no viņu piedāvātā klāsta kopš pirmajām dienām. Man ir bijis prieks sekot līdzi viņu attīstībai un panākumiem. Tieši tāpēc kopā ar Grauda Spēks piedāvājam šo blogdāvanu, lai vēl kāda ģimene iepazītu un varētu izmēģināt viņu piedāvātos veselīgos produktus.

gsIMG_3699

Esmu iecienījusi – pilngraudu miltus(maizei, mafiniem), sijātos miltus (kūkām, pankūkām), pilngraudu rudzu un kviešu makaronus kā arī gardās uz vietas ceptās bulciņas (kad pašai negribas cept un sanāk aiziet pakaļ). Vairāk par produktu klāstu un cenām varat apskatīties šeit.

Varbūt tieši Tu dāvanā saņemsi: 1 kg sijātos pilngraudu miltus, rudzu makaronus, šokolādes cepumu maisījumu (tas ir viens no klientu iecienītākajiem),  kā arī extra virgin olīveļļu, saulēsaulē kaltētos ķiršu tomātus un kalamata olīvu pastu no viņu sadarbības partneriem Grieķijā.

Lai piedalītos konkursā tev līdz 16. martam plkst.10.00 JĀIZPILDA PIRMIE 2 PUNKTI:

1) jābūt par šī bloga  sekotāju (ja tāds vēl neesi). To var izdarīt ierakstot savu epastu lodziņā labajā pusē un nospiežot SEKOT.

2) jāatbild uz jautājumu zem ieraksta komentāros, ko  tu pagatavotu no blogdāvanas produktiem (izņemot jau gatavo cepumu maisījumu protams:))

3)(bet šis nav obligāti) priecāšos ja dalīsieties ar  šo ziņu Facebook vai Twitter sociālajos tīklos.

Uzvarētāju kas būs  noskaidrošu ar random.org palīdzību pirmdien 17. martā.

Lai veicas:)!

IMG_3700

37 thoughts on “Blogdāvana sadarbībā ar Grauda Spēks

  1. Superīgs komplektiņš 🙂 Es ļoti gribētu pagtavot pilngraudu maizi ar kaltētiem tomātiņiem un pa virsu uzziestu olīvu pastu….ņam 🙂

  2. Rudzu makaronus liktu kārtojumā kopā ar sasutinātiem cukini,kas papildināti ar siltā ūdenī izmercētiem kaltētajiem tomātiem ; no miltiem un olīvu pastas uzceptu maizi, kuru baudītu apgrauzdētu krāsnī ar olīveļļu.. piedevā, cepumu maisījumu izceptu plānā kārtiņā, saberztu drupačās un saservētu ar sablenderētu banānu.

  3. Es arī gribu teikt, paldies par iespēju. Mūsu ģimenē šis ir aktuāls jautājums pēdējā laikā. Vēlos izmainīt ēdienkarti, lietojot veselīgus produktus. No šiem produktiem es gatavotu pastu ar kaltētiem tomātiņiem, pielitku sieru vēl un svaigu baziliku. Es jau sajutu smaržu 🙂 Un izceptu cepumus!!!

  4. Mmm, ņamma! Es gatavotu makaronus ar saulē kaltētajiem tomātiem un svaigiem salātiem ar olīveļļu. Desertā – burkānkūka, kas ir mūsu ģimenes iecienīts gardums no pilngraudu miltiem.

  5. Lieliska dāvana – šokolādes cepumi, kas gatavoti no maisījuma, bija gan mani, gan vīra, gan arī mūsu vecāku favorīti 🙂

    es neesmu liela kulināre – pagaidām vēl tikai izzinu šo pasauli, bet es noteikti uzceptu kādus keksiņus un pagatavotu makaronus ar sieru un tomātiņiem 🙂

  6. Man arī liels prieks, ka Rīgā ir Grauda spēks un BBfactory, un Latvijā Tavs blogs! Šos produktus es izmantotu kādu dien pagatavojot dārzeņu zupiņu ar klimpām no miltiem, tomātu – avokado salsu ar olīveļļu, citudien makaronus ar kādu sieru un tomātiņiem.

  7. Paldies par iespēju! 😉 Es pagatavotu rudzu makaronus ar kaltēto tomātu ( un gaļas ) mērcīti. Saldajā izceptu no pilngraudu miltiem auzu pārslu cepumiņus.

  8. No pilngraudu miltiem un saulē kaltētiem ķiršu tomātiem pagatavotu sāļos mafinus ar sieru. No rudzu makaroniem pagatavotu sacepumu ar vistu un olīvu pastu. Saldajā būtu šokolādes cepumi.

  9. Es nekad neesmu ēdusi saulē kaltētos tomātus. Tapēc es pagatavotu makaronus ar pastu un saulē kaltētiem tomātiem. No miltiem izceptu pīrādziņus un pankūkas.

  10. ooo 🙂 Madara, cik forša blogdāvana! 🙂 Nelaidīšu iespēju garām un saku, ka pagatavojot eksperimentētu un uzceptu pilngraudu pankūkas, kuras pildītu ar kazas sieru un saulē kaltētiem tomātiem svētdienas rītam 🙂

  11. Komplektiņš tiešām rosina fantāziju 🙂 Teiksim makaroni ar pesto, rukolas salāti ar kaltētajiem tomātiem un fetas sieru, pilngraudu maizīte.

  12. Es pagatavotu pasaulē gardākos makaronu salātus. Izvārītu un atdzesētu makaronus, klāt tiem liktu izmērcētus mazākos gabaliņos sagrieztus saulē kaltētos tomātus, klāt liktu vēl kukurūzu, svaigu rukolu un samaisītu kopā ar olīveļļu. Desertā no pilngraudu miltiem izceptu burkānu kūku, kurā liktu vēl auzu pārslas, rozīnes, riekstus un nedaudz medu. Šokolādes cepumu maisījumu pietaupītu kādai slinkākai dienai 🙂

  13. Sen lasu Tavu blogu, tomēr nebiju pieteikusies par sekotāju, bet no tik gardas dāvanas izlozes nevaru atteikties 🙂
    Pagatavotu pastu ar kaltētajiem tomātiem vai izceptu sāļos mafinus vai maizi ar tomātiņiem olīvu pastu. Vai arī saldā opcija – amerikāņu burkānu kūka.

  14. es pagatavotu maizīti ar kaltētiem tomātiņiem, makaronus ar parmezāna sieru un ļoti iespējams, gaļiņu, varbūt klāt liktu vistas rullīšus.

  15. Cik jauka blogdāvana! Gatavotu rudzu makaronus ar saulē kaltētu tomātu un lakšu pesto. Izceptu pilngraudu maizīti, kuru pasniegtu ar kalamatu olīvu pastu un grillētiem sparģeļiem ar sviestu.

  16. Arī es priecājos par iespēju iepirkties Grauda Spēks veikaliņā un tagad arī izlozē:) No rudzu makaroniem gatavotu Madaras ieteikto gaileņu penne. No pilngraudu miltiem un kaltētiem tomātiem, kopā ar rīvētu sieru , kefīru, olīveļļu un rozmarīnu…ceptu maizīti! Kalamata olīvu pastu smērētu uz sāļiem krekeriem, virsū liekot svaigu rukolu .Olīveļļa ir neaizstājama sastāvdaļa garšīgām salātu mērcītēm!!!

  17. Paldies par iespēju! Saulē kaltētos tomātus un eļļu izmantotu, lai pagatavotu tomātu pesto. Kopā ar rudzu makaroniem būs labu labās vakariņas 🙂

  18. Cik feina blogdāvana 🙂
    Es pagatavotu rudzu makaronus ar kaltētajies tomātiem un sieru, ar olīveļļu pagatavotu salātus,un no pilngraudu miltiem kādu ogu kūku vai arī ogu maffinus 🙂

  19. Paldies par jauko iespēju! 🙂
    Es pagatavotu pilngraudu makaronus ar vistas fileju un saulē kaltētiem tomātiņiem, olīveļļu izmantotu pie svaigiem salātiem un, protams, izceptu pilngraudu keksiņus. Tos esmu jau cepusi no pilngraudu miltiem un tie sanāk burvīgi.

  20. Nu ļoti dienvidniecisks un saulains salikums. No rudzu makaroniem, kaltētiem tomātiem, olīveļļas, pagatavotu salātus pievienojot vēl rukolu, riekstus un svaigu gurķi. Olīvu pastu smērētu uz grauzdētas maizes uzkodām. No pilngraudu miltiem izceptu ar citrusiem bagātinātus cantuccini cepumus.

  21. Es uzvārītu makaronus un uztaisītu Marinare mērcīti ar saulē kaltētajiem tomātiem, saldajā uzceptu cepumus. 🙂
    Grauda spēka produktus vēl neesam iecienījuši, jo galīgi nesanāk šis veikals pa ceļam.

  22. Es izmantotu eļļu salātiem un no miltiem jau sen plāns pagatavot pelmeņus, varētu ar vistas gaļu un kaltētiem tomātiem izmēģināt. Makaroni bērniem ļoti garšo, bet no cepumiem nevaru atturēties :), paldies par iespēju un atzīmēšu , ka pāris receptes esmu aizņēmusies arī savai virtuvei no Tevīm 🙂

  23. Paldies par feino iespēju piedalīties!:) Mūsu mājā taptu šādi gardumi: 1) vārīti rudzu makaroni garšotu kopā ar rīvētu zaļo sieru + redīsu dīgstiem + olīveļļu; 2) pilngraudu milti (+ ūdens + sāls) pārtaptu par neraudzētām maizītēm gatavojoties Lieldienām, ko var baudīt arī ar olīvu pastu un svaigiem zaļumiem; 3) saulē kaltētie tomāti draudzētos ar ceptām kabaču ripiņām un svaigiem zaļumiem/diedzējumiem. Savukārt šokolādes cepumi būtu mammas prieks 🙂

  24. Ja jau pasta, tad noteikti pirms tam uzkostu antipastu – pilngraudu sausmaizītes ar olīvu smēriņu, pēc tam tad lai iet pasta ar saulē kaltētiem tomātiem un, hmmm, derētu arī parmezāna siers, un lai saldajā iet šokolādes cepumi. Ņam ņam

  25. Paldies visiem, kas komentēja un sekoja. Piedalīsies izlosē visi tie kas seko blogam un komentēja. Pašlaik piedalīties vairs nevar, rīt paziņošu uzvarētāju:)! Jauku šo balto ziemas dienu!

Leave a reply to Iri Atcelt atbildi