Zupa ar truša gaļu

Tā kā mūsmājās ir mazulis, kam dodam arī gaļu, tad pērkam  šim nolūkam truša vai arī eko jaunlopa gaļu.

Nesen tikām pirmoreiz pie vesela truša, nācās izmantot padomus, kā trusi pareizi sadalīt.

Tas mums izdevās, saldētavā tagad ir porcijas ar fileju  un šķinķiem daudzām reizēm. Taču palika ragū, jeb truša karkass, no kura izlēmu izvārīt zupu.

20140219-203304.jpg

Zupai klāt liku:

2 burkānus

4 kartupeļus

2 selerijas kātus

pāris saujas grūbu

saldētus zaļos zirnīšus

1 sīpols

1 ķiploks

garšvielas

dilles, lokus

1. Vārīju truša ragū kādas 30 min, klāt pieliekot 2 lauru lapas, selerijas kāda gabaliņu un pus sīpolu. Pēc 30 min izņēmu ragū un nokasīju gaļu.

2. Liku vārīties grūbas un dārzeņus, beigās klāt pieliku gaļu.

Zupa tiešām sanāca sātīga, ne trekna.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s