Šokolādes braunijs

Ielieku recepti pēc vienas lasītājas pieprasījuma. Tāpēc šoreiz nav bildes:).

1) ieslēdz cepeškrāsni uz 180 grādiem
2) cepamo formu ( kantainu vai apaļo ar noņemamām malām) nedaudz ar sviestu ietauko un tad ieklāj cepamo papīru,tad viņu vieglāk ieklāt kad ietaukota.

3)Ūdens peldē izkausē:

200 gr šokolādes 70% tumšo (var arī parasto tumšo, vai arī 1 70% un vienu tumšo Ekstra )
250 gr sviesta( ne margarīnu)

otrā bļodā sajauc:

80 gr kakao pulveri
60 gr miltu
350 gr cukurs

Sajauc abus maisījumus kopā lielākā bļodā.
atsevišķā bļodiņā sakuļ 4 olas, un pievieno masai, samaisa.

Var pievienot valriekstus vai dzērvenes. Kā arī virsu pārsnērēt ar izkausētu šokolādi, kad atdzisis.

Masu lej formā un cep 20-25 minūtes, ja pārbaudot vidū vēl nedaudz mīksts, tas nekas, tā jābūt. Kārtīgi atdzesē kūku ( pa nakti, vai vairākas stundas), tad uzliekot virsū dēlīti, apgāž otrādi, noņem cepamo papīru, un sagriež kubiņos( ja bijusi kantainā forma).
Lai labi garšo:)!

One thought on “Šokolādes braunijs

  1. Atpakaļ ziņojums: mmiezite, Šokolādes braunijs - home made

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s