IMG_1087

Pupiņas ar brūnajiem rīsiem

Jeb arī jauna versija par veģetāro/vegānu čilli, kas mūsmājās tik ļoti iecienīts:). Te var apskatīt arī iepriekšējo versiju  un arī recepti ar gaļu.

Šoreiz izmēģināju klāt pielikt brūnos rīsus, un sanāca vairāk kā sautējums.

pus bundžiņa konservētas kukurūzas (var arī likt veselu protams)

1 sīpoli, smalki sakapāti

1 ķiploku daiviņas smalki sakapātas

1 bundžiņa konservētu tomātu gabaliņos

glāze tomātu sulas

1paciņa( 125 gr laikam) brūnie rīsi, iepriekš 2 st mērcēti

kāds 1/2 kg mērcētas( precīzi nesvēru, varbūt arī vairāk) vārītas brūnās pupiņas ar visu šķidrumu

garšvielas – čilli pulveris vai pārslas, melnie pipari, sāls pēc garšas, pus tk kumina sēklu

1. Pagatavošana ļoti vienkārša, visu saliek katlā, un uz mazas uguns sautē 45 min- 1 stundu.

Var pasniegt tāpat vai ar tortilla čipsiem!

Ēdiens sanāk ļoti sātīgs, bagāts ar šķiedrvielām un proteīnu. Piemērots ziemai!

Labu apetīti:)

IMG_1088

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s