Vista ar rīsiem Itāļu gaumē

Vakar izmēģināju šo recepti, pagatavot bija samērā vienkārši, un rezultāts arī  ļoti garšīgs.

Garšoja līdzīgi risotto un paeljai. Taču pagatavošana bija vienkāršāka, jo nebija visu laiku jāmaisa.

Nepieciešams 2 (vai pat 3) porcijām:

1 vistas fileja, sagriezta strēmelītēs

1 nelielas paprikas, sagriezta uz pusēm, tad rupjās šķēlēs.

300ml buljons

100 gr rīsi ( man bija tvaicētie) var arī gargraudu izmantot

1 bundžiņa konservēto tomātu, gabaliņos

1 sarkanais sīpols, sagriezts 8 daiviņās

1 ķiploka daiviņa, saspiesta

itāļu garšviela(santa maria)

1 ēdk olīveļļas

1. Cepeškrāsni ieslēdz uz 200 grādiem ( elektrisko). Pannā apcep vistu kādas 3 min, kamēr zeltaina, noliek malā.

2. Apcep papriku un sarkanos sīpolus kādas 3 min, pievieno beigās arī ķiploku.

3. Pannā pievieno vistu, buljonu, tomātus, itāļu garšvielu un rīsus, pagaida kamēr viss sāks burbuļot. Pēc garšas vēl pieliek sāli, piparus, ja nepieciešams

4. Pārliek cepamajā traukā, un cep cepeškrāsnī neapsegtu 30 min, kamēr rīsi mīksti.

Lai jums garšo:)!

2 thoughts on “Vista ar rīsiem Itāļu gaumē

  1. Atpakaļ ziņojums: mmiezite, Vista ar rīsiem Itāļu gaumē - home made

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s