Gaspačo -svaigā tomātu zupa

Vienā no pēdējām reizēm kad pusdienoju restorānā RawGarden nogaršoju svaigo gaspačo zupu.
Protams man nav divreiz jādomā, tā bija tik ļoti garšīga, ka nolēmu pamēģināt pati uztaisīt.

Šī nedēļa ar silto laiku ir kā radīta, lai ēdienkartē ieviestu jaunu auksto zupu, kas būs daudz veselīgāka par parasto – biešu aukstp zupu, un varētu pretendēt uz šīs vasaras hītu  mūsu mājās.

Zupai nepieciešams:

tomātu sula

ķiploka daiviņa

1/4 daļa sarkanā sīpola

1/2 paprikas

avokado

neliels gurķis

zaļumi

olīveļļa

Sāls, pipari

 

1. Blenderī sablenderē aptuveni 400 ml tomātu sulas kopā ar ķiploku un sīpolu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas ja vēlas.

2. Smalki sagriež avokado, gurķi un papriku, sajauc ar sakulto tomātu sulu, uzpilina nedaudz olīveļļas un dekorē ar svaigiem zaļumiem pēc izvēles.

2 thoughts on “Gaspačo -svaigā tomātu zupa

  1. Atpakaļ ziņojums: Vasaras ēdienkarte | Gatavo ar Madam

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s