Zaļo zirnīšu krēmzupa

Šī zupa ar savu krāsu apbur visus:)!
Tieši tas kas vajadzīgs tagad kad ir iestājies pavasaris, bet ārā vēl nekas par to neliecina.

4-5 porcijām nepieciešams

900 gr saldētu zaļo zirnīšu
2 ēdk olīveļļas cepšanai
ķiploka daiviņa
zaļumi dekorēšanai
1.2 l dārzeņu buljona

1. Zirnīšus atsaldē un katā uzsilda olīveļļu, kam pievieno sasmalcinātu ķiploku un pēc mirkļa arī zirnīšus. Visu maisot pasautē kādas 5 min.

2. Pievieno dārzeņu buljonu un vāra kādas 15 min.

3. Tad sablenderē ar rokas blenderi vai krūzē.

Pasniedz dekorētu ar zaļumiem un siltu tostermaizi!

4 thoughts on “Zaļo zirnīšu krēmzupa

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s