Vienkāršais čilli bez gaļas

Gaļas patēriņu savā uzturā esam samazinājuši. Bet čilli bija viens no mūsu top ēdieniem, turklāt tas ir kā radīts ziemai. Tad nu ķēros klāt un uztaisīju to pašu čilli tikai bez gaļas.
Mums ar vīru garšoja tikpat labi, pat vēl labāk, kā ar malto gaļu, tāda vieglāka,svaigāka garša. Patīk šī amerikāņu versija labāk nekā britu – biezāks sautējums ko pasniedz ar rīsiem.

nepieciešamais 4 porcijām:

1 bundžiņa sarkanās ( red kidney) pupiņas

1 bundžiņa baltās pupiņas

2 sīpoli

1 bundžiņa sasmalcināti tomāti savā sulā

puse ( vai mazā) bundžiņa kukurūzas

tomātu sula

siers

tortilla čipsi

malti melnie pipari

puse čilli pāksts, sasmalcināta

1. Visas sastāvdaļas saliek katliņā,tomātu sulu pievieno tik daudz, lai būtu biezzupas konsistence,  samaisa un vāra uz mazas uguns 45 minūtes.

2. Pasniedz pārkaisot ar rīvētu sieru un tortilla čipsiem.

 

 

4 thoughts on “Vienkāršais čilli bez gaļas

  1. Atpakaļ ziņojums: Pupiņas ar brūnajiem rīsiem | Gatavo ar Madam

  2. Atpakaļ ziņojums: mmiezite, Pupiņas ar brūnajiem rīsiem - home made

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s